Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
hasantabak
hasantabak

Anıyormusun Beni

Yorum

Anıyormusun Beni

( 2 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1119

Okunma

Anıyormusun Beni

Gönlümden çıkmıyorsun unutamam ben seni
Kanatlanıp kuş gibi uçacağım yanına
Kulaklarım çınlıyor anıyor musun beni
Geçirdiğimiz o günler geliyor mu aklına

Yağmurlu bir havada sırıl, sıklam ıslandık
Öyle güzel bir gündü doyamadık tadına
Yazı, kışı, baharı sevişerek yaşadık
Geçirdiğimiz o günler geliyor mu aklına

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Anıyormusun beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Anıyormusun beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Anıyormusun Beni şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
::..izmirli..::
::..izmirli..::, @--izmirli--
29.3.2015 14:21:10
5 puan verdi
yürek tutulmaya görsün unutulmuyor üstad çok güzel sevda dizeleriydi kutlarım saygılar.
Toprağımsın
Toprağımsın, @topragimsin
23.3.2015 16:47:50
5 puan verdi
Bensiz çıkma dışarı yağmur yağıyor ıslanacaksın. Unuturum diye diye bu sevgiyle yaşlanacaksın gitme gitme desem bile senden çok kalan var bende bekle bekle desem sana yerin yurdun yüreğimde...bunlarda bizden olsun saygı ve selam ile sevgili Ağabey.

Toprağımsın tarafından 3/23/2015 4:49:17 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL