Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
İkram Gökhan Akcebe
İkram Gökhan Akcebe

Ölümden Döndüm!

Yorum

Ölümden Döndüm!

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

2527

Okunma

Ölümden Döndüm!

Ölümden Döndüm!

Akşam ölümden döndüm
Dönüşümü yazıyorum,
Değişen hiç bir şey yok!
Bıraktığım gibi her şey,
Saat başı öten guguklu,
Hala zamanı sektirmiyor!
Sözlenen onca sözün,
Dinleyene bir hükmü yok!
Kakari kikiri mutluluklar,
Yatak bacak muhabbetleri,
Cuma günleri hep perhiz
Samimi Cuma tebrikleri!
Ölümden dönen ben bile,
Bir iki gün içinde unuturum,
Şekeri, tansiyonu, kalbi,
Dönmeye niyetlenmem belki!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ölümden döndüm! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ölümden döndüm! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ölümden Döndüm! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL