Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
Fatih Coşgun
Fatih Coşgun

YETERKİ SEVDİĞİM

Yorum

YETERKİ SEVDİĞİM

( 1 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

945

Okunma

YETERKİ SEVDİĞİM

Kalbimi gönül kapına park ettim,
Almasını bil yeter ki sevdiğim.
Yüreği sevdan uğruna gark ettim,
Gelmesini bil yeter ki sevdiğim.

İsmin dolanır durur şu dilimde,
Sevdan gönüldedir, resmin elimde,
Ne nağmeler çıkar gönül telimde,
Çalmasını bil yeter ki sevdiğim.

Kalbinin sesine kulak ver eğil,
Şu deli gönlümün harında boğul,
Mutluluk o kadar uzakta değil,
Bulmasını bil yeter ki sevdiğim.

El sözüne inanma nifak saçar,
Yüz çevirip, beni bırakma naçar,
Bir tebessüm tüm kapıları açar,
Gülmesini bil yeter ki sevdiğim.

Sana kızıp eğermiyim kaşımı,
Bir ömür döşünden çekmem başımı,
Zor günlerimde akan göz yaşımı,
Silmesini bil yeter ki sevdiğim.

Fatih Coşgun 21.04.2014

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yeterki sevdiğim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yeterki sevdiğim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YETERKİ SEVDİĞİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
19.3.2015 14:43:17
5 puan verdi
Sevgili ustam kıymetli hemşehrim, keyifle okudum.
Her dizesi sevgiliye duyulan özlemler ve ona çağrılarla dolu bu son derece güzel sevda türküsünü bizlerle buluşturduğunuz için size teşekkür ediyorum.
Emeğinize, yüreğinize sağlık.
Selam ve saygılarımla.
Esen kalın…
turan uysal
turan uysal, @turanuysal
17.3.2015 22:46:27
Kalbinizin sesi susmasın üstadım tebrikler
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL