Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
Fatih Coşgun
Fatih Coşgun

BARIŞTIR BENİ

Yorum

BARIŞTIR BENİ

( 5 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

335

Okunma

BARIŞTIR BENİ

Gülistanım çiçek açtı bu bahar,
Sevda bahçesinden araştır beni.
Aşkımı aşkınla karşıla ey yar,
Kerem et gönlünle görüştür beni.

Bu da kimdir diye bakma fallara,
Beni bir aşığın sazında ara,
Divanedir derler bakma kullara,
Güldeki bülbülden soruştur beni.

Ey benim aşkıyla hayat bulduğum,
Mutluluğum sende saklı sevdiğim,
Yıllardır kahredip küskün olduğum,
Bahtımla yeniden barıştır beni.

Öyle sev ki dile düşsün sevdamız,
Cihana sığmasın taşsın sevdamız,
Nesilden nesile koşsun sevdamız,
Mecnun’la Kerem’le yarıştır beni.

Ecel şerbetini elinle içir,
Meleğim ol kanat çırp beni uçur,
Tut elimden ey can sırattan geçir,
Mevlâ’nın katına eriştir beni.

31.05.2024 Fatih Coşgun

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Barıştır beni Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Barıştır beni şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BARIŞTIR BENİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL