Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Nizamettin Çelik
Nizamettin Çelik

SİGARAYA MAHKUM OLMA ARKADAŞ

Yorum

SİGARAYA MAHKUM OLMA ARKADAŞ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1481

Okunma

SİGARAYA MAHKUM OLMA ARKADAŞ

Bir hevesle, özentiyle başlarsın
Biri bitmez, diğerini yakarsın
Ömrün gitmiş, bir geriye bakarsın
Sigaraya mahkum olma arkadaş.

Aldanıp da hayatını soldurma
İçen içsin sen onlara aldırma
Hayata bak, bir başını kaldır da
Sigaraya mahkûm olma arkadaş

Sıhhat vermez bu zıkkımın hevesi
Bir dumandır yoktur bunun ötesi
Gel kirletme o güzelim nefesi
Sigaraya mahkum olma arkadaş

Bir gün olur, inan pişman olursun
Taşlara duvarlara hep kafanı vurursun
Giden yıllar geri gelmez bilirsin
Sigaraya mahkûm olma arkadaş

Bu sözlerim nasihattir hep sana
İyi dinle atma sakın yabana
Teslim olma bir nefeslik dumana
Sigaraya mahkûm olma arkadaş

Şiir dünyam
Nizamettin ÇELİK
10.02.2012

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sigaraya mahkum olma arkadaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sigaraya mahkum olma arkadaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİGARAYA MAHKUM OLMA ARKADAŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL