Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Fa
Fatma Kabakcı

Güneşin Batışında

Yorum

Güneşin Batışında

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

889

Okunma

Güneşin Batışında

Her akşam güneşin batışında,
Bir hüzün çöker içime taa...derinden,
Yığılırken bedenim bir koltuğa aniden,
Yine bir günü daha, yaşayamadan geçti derim.

Uzatırım ellerimi güneşe doğru,
Ne olur bir umut ışığı bıraksa bana diye,
Umutlarım giderken bir bir güneşin batışında,
Yine bir günü daha, yaşayamadan geçti derim.

Ağlarım için için böyle bir an da,
Umutlarım kaybolurken güneşin batışında,
Gündüz aydınlığını, karanlığa bıraktığında,
Yine bir günü daha, yaşayamadan geçti derim.
F.KABAKCI

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Güneşin batışında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Güneşin batışında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Güneşin Batışında şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
15.3.2015 20:53:33
Beğeni:
0
Okunma:
889
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL