Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
idris ŞARLAK
idris ŞARLAK

BEN

Yorum

BEN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

706

Okunma

BEN

Derin bir insanım ben...
Herkes anlayamaz...
Gülümsemelerim kahkahalarım çoktur.....
Ama bir o kadarda üzüntülerim, kederim
hayal kırıklıklarım da çoktur.....
Hepsini gülümsemelerimin arasına saklar, kendime mutluluk maskesi yaparım..... İyiyim derim soranlara,
bir şeyim yok her şey yolunda derim.....
Ama kimse bilmez yorgunluğumu,
suskunluğumu , sessizliğimi , kızgınlığımı ,
dargınlığımı , kırılmışlığımı icimde yanan yangını, vurup giden Fırtınamı, ve en başta hayallerimin intiharını...
Dedim ya herkes anlayamaz...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ben Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ben şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
15.3.2015 01:10:25
Beğeni:
0
Okunma:
706
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL