Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
seaist
seaist

SÖYLE GİDEYİM

Yorum

SÖYLE GİDEYİM

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

701

Okunma

SÖYLE GİDEYİM

İçim yanıyor içim.
Karalar bağladım o biçim.
Ölmeden önce sorarsan, seçimim,
Ağlarım hüngür hüngür senin için...

Beyaz giyerim derler delisin.
Fistanım kararırsa sevmezler bilesin.
Benim için neysen, ben de senin içinim.
Senin için yoksa sevilecek biri değil miyim?

Şimdi bir şey söyle bana gideyim.
Bilirsin beni, ben hep böyleyim.
Geçerken uğrarsam bir gün yanına.
Biterse benim için, sevgin ne bileyim.
Sensiz ne haldeyim söyleyeyim.
Ölmeden önce sev beni gideyim... ( DeN!Z )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söyle gideyim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle gideyim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLE GİDEYİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL