Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
yarsuad
yarsuad

Balalara Nagıl

Yorum

Balalara Nagıl

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

960

Okunma

Balalara Nagıl

İsti fetir göy soğan
Ola indi yiyesen
Demlene bir çay
Köskelip ,içesen

Ana baba şad olar
Ruhi yarı yad olar
Gaham dalda ‘dad’ olar
Gahamsız necolar

Ey sözü fettanım
Betsi konak kanmasın
Men düştüm eşkına
Goy ;El , oba yanmasın

Kara papak, düz papak
Başa geyiler kalpak
İstiyyiller ayak öpek
‘Hak’ varsa niye tapak

Yarsuad kara bağlı
Hocalıya sine dağlı
Balalara deyin nagılı
Unutulmasın Hocalı



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Balalara nagıl Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Balalara nagıl şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Balalara Nagıl şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
11.3.2015 21:14:54
5 puan verdi
Çox gözeldi usta.............


Kutluyorum
Kalemin daim olsun
_____________________________________________Selamlar



Qara papax qoyupsan
Çörey yeyip doyupsan
Gözden axan yaşa bax
Diyen soğan soyupsan........Dedim
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL