Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
gulseren09
gulseren09

Su

Yorum

Su

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

824

Okunma

Su

Su

Her şeyin hayat kaynağısın
Her canlıya can verirsin
Sensiz hayatı düşünmek
Bu isme sana koyan seninle bin yaşasın
Susayan toraklara kuruyan dallara can verirsin
Ayrıca tüm pisliklere temizleme aracısın
Tüm varlıklar senin hakkını nasıl ödesin
Adını duyanı mutlaka şaşırtırsın
Gülmekten aklını kaçırtırsın
Üzülme yine seninle temizlesin
Çünkü sen SU susun
Bırak herkes seninle gülsün
Sanma ki gırgırsın şamatasın
Kim ne derse desin
Sen girdiğin ortama neşe canlılık verirsin
Sen hayat, hayat kaynağısın



Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Su Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Su şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Su şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL