Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural

SÖZ YAŞLARI

Yorum

SÖZ YAŞLARI

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

729

Okunma

SÖZ YAŞLARI

Askıda kalan gülüşlerim oldu.
Ve patlatamadığım zulamdaki kahkahalarim.
Birde söz yaşlarım oldu cümlelerimden aşagiya damlayan.
Ben mi bulamadım, yoksa kalmadı mı hatır soran.
Ağlama abi diyen bir çocuğun gözleri var gözlerimde.
Yüreğim üşümekte ve ellerimi titretmekte.
Zaman acımasızca ilerlemekte.
Uzun yollar çokta tez bitmekte.
Ve yüreğim, yalnızlığın soğuğuna.direnmekte.
Söz yaşlarına boğuldum bugünde.
Bak sözler ağlıyor yine.
Aslında ya yüreğindeki ateş ya da tek kelime.
Ben sevemiyorum artık,sen sev yerime.
Yeşersin gözlerin beni görünce.
Gökyüzü olsun gidince.
Gidersem sakin üzülme.
Nasılsa dönücem geriye.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Söz yaşları Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söz yaşları şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖZ YAŞLARI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL