Bencil kimse devamlı kendi çıkarını düşündüğü için başkalarını düşünmeye ayıracak vakti yoktur.
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural
@brahim-ozan-vural

AŞKSIN SEN

10 Kasım 2014 Pazartesi
Yorum
Şiirgram

AŞKSIN SEN

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1893

Okunma

AŞKSIN SEN

Aşksın sen.
Dilimden düşmeyen,
Aklımdan çıkaramadığımsın
Elini tutmak için deli olduğum.
Yüreğime kazıdığım sın.

Aşksın sen.
Geceleri sayıkladığım.
Düşümde sabahladığımsın.
Gözlerinde baharı özleten.
Zamanı durduranımsın.

Mutluluğunun tek varisi,
Anılarımın tek sahibisin.
Cansın sen, canansın sen.
Aşksın sen, aşığınım ben.

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Aşksın sen Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşksın sen şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞKSIN SEN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İbrahim Ozan Vural
İbrahim Ozan Vural, @brahim-ozan-vural
11.11.2014 17:54:30
saol kardeşim ama düzgün şekilde öle yazılıyomuş ben ilkokul mezunuyum.hata ettiysem affola ;)
Gökyüzü Boyacısı
Gökyüzü Boyacısı, @ismibatsin
10.11.2014 18:47:18
abicim Allah hayırla kavuştursun inşallah da..o "sın" niye ayrı benim güzel abim ya..:) kavuşsun bence o sın o kelimelerle..kavuşmaya ordan başlasın tüm sevenler ilk,misal..:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ