Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Ayfer (Aydın) Tekin
Ayfer (Aydın) Tekin

SÖYLE NASIL GEÇERİM

Yorum

SÖYLE NASIL GEÇERİM

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

843

Okunma

SÖYLE NASIL GEÇERİM


Sen mutlu ol yeter ki ben bu korla yanarım
Benden uzak olsan da yüreğime sararım
Bir selamın eksik et ben yine de severim
Bir kere sevdim seni söyle nasıl geçerim

Gittiğin günden beri sevdan benimle ağlar
Bir bahar seli aşkın suskunluğumla çağlar
Benim naçar hallerim elim kolumu bağlar
Bir volkan oldu sevdam söyle nasıl geçerim

Esmez artık başımda sevdanın deli yeli
Hiçbir gönle yar demez tutmaz başka bir eli
Kalbin mezarım oldu hasretin kırdı beli
Coştu çağladı pınar söyle nasıl geçerim

Ne vardı diyordum yar beni incitmeseydin
O güzel gözlerine hasret bırakmasaydın
Yalan sözlerle beni kuşatıp sevmeseydin
Külüm savurdu rüzgar söyle nasıl geçerim

Ayfer aydın tekin

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Söyle nasıl geçerim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Söyle nasıl geçerim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖYLE NASIL GEÇERİM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL