Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
hâriçtengazel
hâriçtengazel

Vuslat-ı hayal

Yorum

Vuslat-ı hayal

( 4 kişi )

2

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

1063

Okunma

Vuslat-ı hayal


Elimde hatıralar dilimde hüzün kaldı,
Kopunca gönül teli avaz-ı hazin kaldı.
Hayal olan vuslatın şimdi muhal olsa da,
Yaslandığın sînede silinmez izin kaldı...

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Vuslat-ı hayal Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Vuslat-ı hayal şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Vuslat-ı hayal şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Yeganem
Yeganem, @yeganem
25.3.2015 23:37:51
5 puan verdi
Öz anlamlıydı şiiriniz kutlarım selam ve dua ile.
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
7.3.2015 23:28:43
5 puan verdi


Anlamlı bir dize.........Eyvallah usta
Alkışlıyorum güçlü kalemi
Yüreğin var olsun
______________________________________Selamlar saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL