Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Hasan  Güzel
Hasan Güzel

İBRAHİM AMCA (ibrahim Sayman)

Yorum

İBRAHİM AMCA (ibrahim Sayman)

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

2721

Okunma

İBRAHİM AMCA                 (ibrahim  Sayman)

İBRAHİM AMCA (ibrahim Sayman)

Allah der,ağlardı
Allah’a yalvarırdı
İnsan ve saygılıydı
İbrahim amca

Zikir söylerdi dili
Yüreği sevgi seli
Ol Resule sevgili
İbrahim amca

Haram mal yemezdi
Yalan hiç söylemezdi
Hem okur hem dinlerdi
İbrahim amca

Yaşarken bilemedim
Giderken sezdim
İnsanlara feyzdin
İbrahim amca

Sanmasınlar dil seni öğer
Ahmakmışım ben meğer
Keşkelerim neye yarar
İbrahim amca

Sonkez olsun göremedim
Ziyaretine gelemedim
Seni Allah’a teslim etdim
İbrahim amca

01.03.2015
HARAM OLUR DİYE,DEVLETTEN MAAŞ BİLE ALMAYAN
MANAVİYAT ERİ BİR AK SAKALLI DAHA GÖÇTÜ ,MÜSLÜMAN TÜRK YURDUNDAN FANİ HANDAN AHİRETE,MEKANI CENNET OLSUN
Yeğen: Hasan Güzel

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

İbrahim amca (ibrahim sayman) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz İbrahim amca (ibrahim sayman) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
İBRAHİM AMCA (ibrahim Sayman) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL