Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
ALIŞILMADIK SÖZLER
ALIŞILMADIK SÖZLER

Bir bana mı eksiktin...

Yorum

Bir bana mı eksiktin...

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

847

Okunma

Bir bana mı eksiktin...

Kurduklarım kadar değerli değildi kırdıkların
Gelişin sevindirmedi gidişininin acıttığı kadar
Küf tutmuş yalanların
Kaç doğruyu götürdü bilmiyorum
Şatafatlı sözlerinle
Kaç şiiri gömdün toprağa
Koparken kıyametler içimde
Sen yeni doğmuş çocuklar gibi şendin
Bana cehennem ol diyemi sevdim seni
Yüreğimi kanatman için mi çabaladı gözlerim
Sustuklarımı duyabilseydin eğer
Kustuklarımın anlardın nedenini
Ben seni içime nakış nakış işledim
Zehir oldun öldürdün hücrelerimi
Seni sığdıramadığım koca şehire
Bir ben mi dar geldim söylesene sevgili
Bir bana mı yasaklandı sokaklar
Yani sen...
Herkese yettinde
Bir banamı eksiktin sevgili

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir bana mı eksiktin... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir bana mı eksiktin... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bir bana mı eksiktin... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL