Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
ceyhuni
ceyhuni
VİP ÜYE

MISRALAR BOYUNCA

Yorum

MISRALAR BOYUNCA

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

989

Okunma

MISRALAR BOYUNCA


“Özlersin” der idin o da ne demek?
Yanıyor yüreğim yanıyor Annem
Artık haram oldu bana çok gülmek
Yanıyor yüreğim yanıyor Annem

Dünkü gün koşarak geldim yanına
Yeni oturduğun gül sarayına
Bakmadan soğuğa, şubat ayına
Yanıyor yüreğim yanıyor Annem

Ağlasam ne çıkar gelecek misin?
“Mustafa’m” diyerek gülecek misin?
Şimdi uzaklarda o ipek sesin
Yanıyor yüreğim yanıyor Annem

Her gün koşuyorum bildiğin gibi
Toz duman içinde kimi de tipi
Hamdolsun kopmuyor hakikat ipi
Yanıyor yüreğim yanıyor Annem

CEYHUNİ duada gündüz ve gece
Hasreti yudumlar rüzgâr estikçe
Mısralar boyunca yorgun gezdikçe
Yanıyor yüreğim yanıyor Annem

16.02.2015
CEYHUNİ
(Mustafa AVCU)

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mısralar boyunca Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mısralar boyunca şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MISRALAR BOYUNCA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
16.2.2015 22:10:21
5 puan verdi
Tebrik ediyor, saygılar sunuyorum. Şiir ile her daim ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL