Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Sezer Ergör (Culculoglu)
Sezer Ergör (Culculoglu)

Şikayet

Yorum

Şikayet

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1000

Okunma

Şikayet

Şikayet

hep kararsızdı
bir indi bir bindi
kendi indi
oğlu bindi
oğlu indi kendi bindi
olmadı ikisi bindi indi
bir karar veremedi
el sözünü dinledi
size ne diyemedi
benim sözümse
hiç geçmedi
anırmaktan sesim gitti
gözümde değeri yitti
o gün çok kötü bitti

Sezer Ergör Cülcüloğlu

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şikayet Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şikayet şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Şikayet şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
11.2.2015 20:23:15
5 puan verdi
....))) Okunası şiirdi
Kutluyorum ...........
Yüreğin var olsun
_____________________________________Selamlar saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL