Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

SÖZÜM KALBİNDEN İÇERİ

Yorum

SÖZÜM KALBİNDEN İÇERİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

900

Okunma

SÖZÜM KALBİNDEN İÇERİ

SÖZÜM KALBİNDEN İÇERİ


Çözüm Z.E HEYBETLİ‘YE

Anılarımın tozlu rafından
indirdiğim albümdesin
algının en kuytusunda dolaşan
şiirlerim susmana alınıyor.

Yazboz gibi parça parça serzenişler
toplanınca tümü sen oluyor
daha ağır diyemiyorum
tek başına kaldıramazsın
herkesleştirme beni
ötekileştiririm anlayamazsın!

‘‘di nerde görüşürüz
kardan kararlarımı
bir gülümsemen senin
güneş gibi eritir
ne zaman gülüşürüz ‘‘

‘‘nedir aramızdaki
buzdan oluşmuş duvar
sarılsak da üşürüz
denemesi bedava
denerde görüşürüz‘‘

Sabiha geceden zor çıktım sabaha
bir yanım Zuhre, bir yanım Elif
bir anım Bursa bir anım Ankara
düşündüm taşındım kara kara
elini vicdanına koy heybetli
hasret gidersinler bu ara.

...olmaz mı? DEDİM

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sözüm kalbinden içeri Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sözüm kalbinden içeri şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SÖZÜM KALBİNDEN İÇERİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL