Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
Yinsani
Yinsani
VİP ÜYE

varsa da yoksa da dostuma...

Yorum

varsa da yoksa da dostuma...

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

941

Okunma

varsa da yoksa da dostuma...

hiçbir dostum yazamadı derdimi
hiçbir dostum tat vermedi gönlüme
sen de gelmiş bahsedersin gönülden
hangi gönül sığmış söyle gönlüme

bilirim bilirim susmayacaksın
bir zaman sesini kısmayacaksın
bilsem bu sese de küsmeyeceksin
esme deli gibi böyle gönlüme

taşınır taşınmaz gönlümde bu yük
gönlünüz allame gönlünüz büyük
gönlünü gönlüme etmeden höyük
gönlünü bir cennet eyle gönlüme

görürüm gökyüzü bir de yeryüzü
bir de arasında bir insan yüzü
kaplamış ufkumu tepeyi düzü
bir de bir el uzat şöyle gönlüme

uzaklarda uzaklarda durma gel
yakınlaş yakınlaş değiliz ki el
aldı gözlerimi boz bulanık sel
bari sen derya ol öyle gönlüme

tut deryayı çıkar sudan yaz cevap
kalanı hatmeyle eyleme girdap
ister şerefem ol istersen mihrap
bir bahane bul sabreyle gönlüme

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Varsa da yoksa da dostuma... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Varsa da yoksa da dostuma... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
varsa da yoksa da dostuma... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL