İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
guler birsozu
guler birsozu

Ruhsuz

Yorum

Ruhsuz

3

Yorum

3

Beğeni

0,0

Puan

830

Okunma

Ruhsuz

O çarptı
Çırptı
Yıktı
Kırdı
Dağladı

Hiç ağlamadım

Ben vurdum
Öldü

Hiç duymadı
Ruhsuz

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Ruhsuz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ruhsuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ruhsuz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Seyit Kazım
Seyit Kazım, @seyitkazim
13.1.2015 20:06:42
SAYIN KIYMETLİ ÜSTADIM
ÖZÜNE SAĞLIK ÇOK GÜZEL
BİR ESER OKUDUM KALEMİNE BEREKET
GÜLDESTE
GÜLDESTE, @guldeste
13.1.2015 17:01:10
Ruhsuz sa ne duyar ne hisseder ne dd bir tatlı smz eder canımsın sen kısacık ama çok anlamlı çok güzel dizeler sevgimlesin güledciğim
AZAP
AZAP, @azap
13.1.2015 12:00:10
duymaz ki dost kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL