Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
sessizciglik
sessizciglik

KARIŞIK :(

Yorum

KARIŞIK :(

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1314

Okunma

KARIŞIK :(



YÜREĞİME KARLAR YAĞDIRAN SEN
SENİ SEVEN YİNE BEN

KARMAKARIŞIK KAFAM
NE YAPSAM SÜRECEK CEFAM.......
...............
..........................

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karışık :( Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karışık :( şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARIŞIK :( şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
YağMuRun İzİ
YağMuRun İzİ, @yagmurunizi
27.2.2008 21:28:31
Kafanın karmakarışık olduğu an,düşüncelerinin en yoğun olduğu andır.
O an,kıymetini bilene en büyük zenginliktir...
sessizciglik
sessizciglik, @sessizciglik40
17.2.2008 14:29:45
karışık bir duygu anımda yazdığım için biraz karışık birazda saçma oldu kabul ediyorum:)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL