İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Ramazan Aslan
Ramazan Aslan

BİR YUDUM MUTLULUK GİBİ

Yorum

BİR YUDUM MUTLULUK GİBİ

( 2 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

807

Okunma

BİR YUDUM MUTLULUK GİBİ

Bende istedim herkes gibi
Azıcıkta olsa sevgi
İhtiyacım vardı sana
Bir yudum mutluluk gibi

Kaldım tek başıma yine
Bu gecenin ayazında
İnan çok özledim seni
Bir yudum mutluluk gibi

Elimde kağıt kalemle
Seni yazdım durmadan
Gülümseyen gözleri vardı
Bir yudum mutluluk gibi

Ağladım hıçkıra hıçkıra
Arıyorum her sokakta
Loş ışık altında
Bir yudum mutluluk gibi

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bir yudum mutluluk gibi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir yudum mutluluk gibi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR YUDUM MUTLULUK GİBİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ramazan Aslan
Ramazan Aslan, @ramazanaslan1
11.1.2015 20:17:07
ArkadaşLar yorumLasanız
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
11.1.2015 20:12:20
Beğeni:
2
Okunma:
807
Yorum:
1
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL