Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
ismihal
ismihal

küfür gibi çiğneyip tükürdüğüm..

Yorum

küfür gibi çiğneyip tükürdüğüm..

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

976

Okunma

küfür gibi çiğneyip tükürdüğüm..

küfür gibi çiğneyip tükürdüğüm
avuçlarıma,
seni düşündüğüm geceleri öksürdüğüm..
ve öyle çok kendime kin güttüğüm,
çaresizlikler elimde..

belki sensiz karanlıklarda,
gözlerime minik serçeler üşüşecek..
kalbime öyle çok hüzün serpecek ki Sezen Aksu;
gözyaşlarım yanaklarımdan ha düştü ha düşecek,

Beni senin için yazdığım şiirler mahfedecek..

hüzünler sarmış bedenimi bir kanser hücresi gibi
sonu olmayan öykülerimin eflatun kahramanları
alamadığım uykuların göremediğim rüyaları
ve hep elveda deyişlerin acısı içimde,
belki hiç bitmeyecek
ve belki bunu benden başka kimse bilmeyecek..

Beni senin için yazdığım şiirler mahfedecek..

hakan

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Küfür gibi çiğneyip tükürdüğüm.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Küfür gibi çiğneyip tükürdüğüm.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
küfür gibi çiğneyip tükürdüğüm.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
uzungemici
uzungemici, @uzungemici
17.2.2008 14:26:16
belki "senin mahvettiğin" duygularla yazılıyordur bu şiirler ....
alınmamış uykular ve görülmemiş rüyalar gibi ...

Güzeldi kutluyorum ...

(belki sezen aksu ismi verilmeseydi daha iyi olurdu , çünkü olkur istemeden de olsa şiirden kopar o an ve hangi şarkıydı acaba arayışına girer bence ....Başta yada sonda tek dizede belirtilse daha iyi olur sanki)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL