Kılavuzu para olana her kapı açıktır. shakespeare
Gümüşhanlı
Gümüşhanlı

bunlar mı? Müslüman....

Yorum

bunlar mı? Müslüman....

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1093

Okunma

bunlar mı? Müslüman....

bunlar mı? Müslüman....

MÜSLÜMANNNNN BUNLAR... MI?

Neyin toyu, neyin düğünü
sanırım murada erdiler
duydunuz işte Kandil Günü
kilise müjdesi verdiler

saygı bu mu? Kandil gününe
hürmet kilisenin dününe
amellerini göz önüne
çekinmeden hemen serdiler

bilinçli taraftan tatbikat
oysa candır ölmez hakikat
sarstılar, mahvettiler kat kat
duyarlı olanı gerdiler

Gümüşhanlıyım ne dersiniz
kilise, milise yersiniz
açılışlarda bilirsiniz
Ya Allah Bismillah derdiler

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bunlar mı? müslüman.... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bunlar mı? müslüman.... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bunlar mı? Müslüman.... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL