Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
34hik58
34hik58

Saferü-l Hayr

Yorum

Saferü-l Hayr

( 3 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1067

Okunma

Saferü-l Hayr

Saferü-l Hayr

Bir ay düşünün hem bereketli hem zarüretli haftalar ,

Getirdikleri götürdüklerine, sevabıyla günahıyla bedel ,

Düşün ki ! Günü yaşayan insanlar kandilide ,cumayıda unuttular .

Sizin tabirinizle nasıl başlarsa öyle gider , imanımız bir ömrü cebel !



Safer ayı olan bu ay mekkenin fetih haftası ve kandil ,

Daralmadı kalbin bu ayda sıkılmadı mı be cahil !

Saferü-l ayda günahlardan , mağfiret dileyen sakınan kaçan ,

Umarım ki ! cennet-ül firdevs’in kapısını açar !


SAYGILARIMLA


Halil İbrahim KAYA



Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Saferü-l hayr Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Saferü-l hayr şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Saferü-l Hayr şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
20.2.2015 14:18:07
Şiir anlamlı kutlarım... Selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL