Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Cumhur Kızılbel
Cumhur Kızılbel

GÜLMESIN DIYE

Yorum

GÜLMESIN DIYE

( 2 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

627

Okunma

GÜLMESIN DIYE

COKTANDIR YIKTIM GÖNÜL SARAYIMI
KIMSELER GELIP DE GIRMESIN DIYE
VIRAN KÖSELERE CEKTIM KENDIMI
KIMSELER HALIMI SORMASIN DIYE

BU GARIP CANANA BIR EL EYLESE
BILIR SONU GELMEZ SIRRIN SÖYLESE
CEKIP DE GIDERIM EGER BÖYLEYSE
BASKALARI BENI KOVMASIN DIYE

NE ARIYOR IDIM BAK NELER BULDUM
YAZ BAHAR AYINDA SARARDIM SOLDUM
BAHCEMDE GÜLLERI ELIMLE YOLDUM
BASKALARI GELIP YOLMASIN DIYE

YIKILDI DÜNYADA SARAYIM TAHTIM
BULUNMAZ BEDDUAM BULUNMAZ AHDIM
NEDENDIR ACABA KARADIR BAHTIM
HERHALDE DOST EMRAH GÜLMESIN DIYE

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Gülmesın dıye Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülmesın dıye şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLMESIN DIYE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL