Paranın öldürdüğü ruh, kılıcın öldürdüğü bedenden fazladır. walter scott
Mustafa EKİN
Mustafa EKİN

Hüseyin Enes

Yorum

Hüseyin Enes

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

2051

Okunma

Hüseyin Enes

Hüseyin Enes

Hani tam olurdun Cananı Bulup bir yuva kursan

Üzerine ne Koyarsan Koy Can da Canan da hep bir Noksan

Sinemi Ask ile yuğsan, O Ask da yine Hep bir Noksan

Evin Bir Neşesi Lazım, O Neşe Nerede Arayıp da Bulsam

Yetmez Sana sevinçler, her Sevinçte içinde bir noksan

İrdeler durursun Canan var ise yanında, nedir O Noksan

Nura Huda da Aradığın, Yoksa Yok Bu Dünya da

Emir Olur ‘’OL’’ Der Olur Rahman, Yok olur O an Noksan

Nimetlerin En güzeli Tecelli olur ve Noksanı Bulur İnsan

Er ki O Hüseyin dersin Enes dersin Ekin dir Yüreğe ekersin

Sula Sevginle onu Allah için Vatan için yeşersin

MUSTAFA EKIN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Hüseyin enes Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Hüseyin enes şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Hüseyin Enes şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
Gökyüzü Boyacısı
Gökyüzü Boyacısı, @ismibatsin
30.12.2014 18:34:08
oyy maşâllah bârekallah:) onun o suluğunu ,mini mini ayakkabılarını yerim ben bee!

Allah annesine,babasına hayırlı evlat ,kendine hayırlı kul etsin..:) yüzündeki cennetten hâtıra gülüş hiç solmasın Hüseyin Enes'in:) ismiyle yaşasın :)olsa da burada yeseydik şimdi:)

Gökyüzü Boyacısı tarafından 12/30/2014 6:36:56 PM zamanında düzenlenmiştir.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL