Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Nermim Akkan
Nermim Akkan

PASAPORTSUZ VİZESİZ

Yorum

PASAPORTSUZ VİZESİZ

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1136

Okunma

PASAPORTSUZ VİZESİZ

PASAPORTSUZ VİZESİZ



Gez!
Gez,gez!
Gez yüreğimde gez,
Yüreğimde yüreğince gez!
Pasaport, vize istemez!

Gez,
Gez, gez,
Gez ammaaaa!
Sez, Sez,
Ne olur sez!
Senli hezeyanlarımı ,
Sensiz korkularımı,
Bizli umarlarımı sez!

Al işte!
Al, al ,
Al yüreğimi,
Dal!
Dal dibe,
Dibe dibe,
Dipte vurgunlar yenmez,
Pasaportsuz, vizesiz,
Kıyısız özgürlüğünde gez!

Dal,
Dal ammaaa!
Gitme,
Gitme kal!

Kal!
Kal istemez,
Kal gerekmez,
Kal bırakma,
Bırakma beni sensiz,
Kal yüreğimde hep,
Pasaportsuz vizesiz!

Nermin Akkan

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Pasaportsuz vizesiz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Pasaportsuz vizesiz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
PASAPORTSUZ VİZESİZ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
kul düşünce
kul düşünce, @kuldusunce
28.12.2014 00:40:20
5 puan verdi
yüregine saglık abla
Etkili Yorum
AZAP
AZAP, @azap
27.12.2014 23:42:14
5 puan verdi
harikaydı yine dost kutlar sevgiler sunarım kal esenlik içinde...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL