Bir kimseyi sahip olmadığı sıfatlarla övmek, onu kibarca yermek demektir. cemil sena
ZEYBEXİN
ZEYBEXİN

BENİ ANLA...!!

Yorum

BENİ ANLA...!!

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

885

Okunma

BENİ ANLA...!!

Şimdi uyu deseydin ölür kalırdım ahla ofla...
Beni kuyaya itseydin orda kalırdım Yusufla..
Git deseydin yıkılır kalırdım da yollarında..
Gene beklerdim ölüm meleğini kollarında..
Bil ki yokum şu an yol alıyorum kendimden..
Ezip gececeğim sen denilen şu bendimden..
Ölümler silemez benim mermerdeki adımı..
Zindanlar çürütemez ki içimdeki feryadımı..
Sen hala anlamadın mı ki bu çirkin adamı..
Yıllar geçse de alamayacak mısın gadamı..?
Kural tanımaz aklım var ölüm bilmez ruhum..
Ne yapsalar değişemem çünkü ben buyum..!!

HRXN-21.12.2014

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Beni anla...!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beni anla...!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BENİ ANLA...!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL