Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
za
zaferoğlu

KARGA

Yorum

KARGA

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

970

Okunma

KARGA

Avını yüksekten yere atan
Kargada vijdan ne gezer
Çok zaman gökde gezer
Aç kalmaya görsün hele
İner yere çöplükte gezer

Ceviz düşmanı diye bilinir
Görünce daldaki cevizleri
Ölecekse de kalkar dirilir
Kara karga bu böyle bilinir

Saksağana benzer ama karadır
Kim bilir gönlünde neler yaradır
Kışı sevmez özlediği ilkbahardır
Hor görmeyin hakir görmeyin
Bizleride onuda yaratan yaratır
Halim Yaman 21.12.2014

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Karga Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Karga şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KARGA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL