Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
İsmail Hakkı APAYDIN
İsmail Hakkı APAYDIN

SEN BİR ALEMSİN

Yorum

SEN BİR ALEMSİN

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1042

Okunma

SEN BİR ALEMSİN

Sen bir alemsin derlerdi
İnanmazdım.
Sen bir alemsin derlerdi
Kanmazdım.
Sen bir alemsin, derlerdi
Aldanmazdım.
Ben bir alem olsaydım bu kadar
Yanmazdım.

Sen bir alemsin, dediler
Geçti çocukluğum.
Sen bir alemsin, dediler
Geçti gençliğim.
Sen bir alemsin, dediler
Yaşadım ömrüm boyunca
Ben bir alem oldum
İhtiyarlayınca.

İsmail Hakkı APAYDIN ( İ.H.A )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sen bir alemsin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen bir alemsin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEN BİR ALEMSİN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL