Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
onur sevindik
onur sevindik

Ve aşk

Yorum

Ve aşk

( 3 kişi )

3

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1408

Okunma

Ve aşk

Ve aşk

Ve aşk, insan ruhunu asmaya
yarayan, çengelli bir iğnedir. ...

Onur Sevindik

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Ve aşk Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve aşk şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ve aşk şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
13.12.2014 20:32:53
5 puan verdi
Sevgili ustam;
Emeğinize, yüreğinize sağlık.
Sevgi, saygı ve selamlarımla, iyi akşamlar…
İmdat TÜRKEL
İmdat TÜRKEL, @imdatturkel
13.12.2014 15:21:11
5 puan verdi
ÇOK GÜZEL BİR DEYİM TEBRİKLER HARİKA İDİ ONUR HOCAM
yabaninciri65
yabaninciri65, @yabaninciri65
13.12.2014 13:13:27
doğru
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL