Sevmek birbirine değil, birlikte aynı noktaya bakmaktır. exupery
hayatımmüzik
hayatımmüzik

Gönül kitabım

Yorum

Gönül kitabım

( 1 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

953

Okunma

Gönül kitabım

Gönül kitabım, seninle dolu;
sayfaları, tek tek çevir de, aşkımı oku
bir yalnızlık vardı, ta... ezelde;
şimdi ise, sensizlik, ayrı bir korku,

Kalbine, bir kez saplanmaya görsün;
aşkın, o zehirli oku,
ne günün, gecene sığar, ne gecen gününe;
gözlerine girmez olur, bir an bile uyku

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gönül kitabım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gönül kitabım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gönül kitabım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL