Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
oz
ozandelta3

Duymuyor musun?

Yorum

Duymuyor musun?

( 2 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1106

Okunma

Duymuyor musun?

Duymuyor musun?

he rşey bir tesedüf

Kalem defter verin
Tutamıyorum Duyguları,anıları

Tutamıyorum kayıp giden
Kayıp giden beni

Bitsin bu dert
Bitsin istiyorum sonsuz ızdırap

Görmüyor musun?
Her gün gözünün önündeki infazı

Duymuyor musun?
Senin için atan bu kalbi sessiz çığlığını

Hissetmiyor musun?
İpek teninde asla yer bulamayan elleri

Anlamıyor musun?
Sonsuz keder içindeki bu yüreğin derdini

Yoksa bilmiyor musun?
Sana bakmaya dahi kıyamayan bu gözlerin acısını

Yoksa,yoksa Sevmiyor musun?

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Duymuyor musun? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duymuyor musun? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Duymuyor musun? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL