Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
Aziz Lorci
Aziz Lorci

SEVMEMİŞİZ MEĞER

Yorum

SEVMEMİŞİZ MEĞER

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

737

Okunma

SEVMEMİŞİZ MEĞER

Gündüz gözüyle söylenmeyecek sözler vermişiz meğer,
Sabaha çıkacağımızı bilmeden,yıllar sonrası hayaller kurmuşuz meğer,
Aşkı flimlerden,hayallerden çalmışız meğer,
Sen Leyla ben Mecnun değilmişiz meğer...

Bir hayal kuşun kanatlarında adımızı gökyüzüne yazmamışız meğer,
Bence aşk üzülmeye acı çekmeye değer,
Sevdiğimizi sanmışız ama yanılmışız meğer,
Sen Aslı ben Kerem değilmişiz meğer...

Aziz LORCİ
ERZURUM MERKEZ KÜTÜPANESİ ŞAİR-YAZAR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sevmemişiz meğer Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sevmemişiz meğer şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SEVMEMİŞİZ MEĞER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL