Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
ha
hakanyüksel

yasemin

Yorum

yasemin

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

1207

Okunma

yasemin

Bir dağ gördüm rüyamda,
Senden az biraz kısa.
Bir gemi kadar gidiyordun.
Işıldağımın ucunu doğrulttum sana doğru,
Ay döndü sen tarafa,
Ellerine benzer bir gölge yansıdı,
Denizin tam üstüne.
Sahipsiz kaldı uçurtmaların,
Zaten uçurtma içinde geç bir vakit.
Meltemlerin esiyor bana doğru,
Tamda köprücük kemiğime.
Ne de güzel bakıyorsun yasemin,
hislerim kayıyor sana doğru.

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Yasemin Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yasemin şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
yasemin şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL