Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
yalcinerlevent
yalcinerlevent

UMURUMDA DEĞİL...!!

Yorum

UMURUMDA DEĞİL...!!

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1083

Okunma

UMURUMDA DEĞİL...!!

UMURUMDA DEĞİL.....

Beni düşünüyormuşsun bir zamanlar,
Saat gecenin yarısını vurduğunda,
Bahçendeki minik kuşu gördüğünde,
Saksındaki pembe çiçek açtığında...
Umurumda bile değil biliyormusun....

Şarkılarda adın geçermiş bana ne..
Boş ver der geçerim.
Akşam çökünce ufuklara
Batan güneşte sen varmışsın..
Umurumda değil biliyormusun..

Derdin var, gecen zehirmiş sana
Anılar baş ucundaymış,şansın yokmuş kaderden yana
Alışmışsın yokluğuma,
Takvimlerden çıkartmışsın sayfa sayfa
Umurumda değil biliyormusun...

Nefes nefese içtiğin siğaranmışım..
Dudaklarında son buluyormuşum..
yaşanmamış tüm arzularının
En narin dokunuşlarınmışın..
Umurumda değil biliyormusun../* ( L.Yalçıner )

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Umurumda değil...!! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Umurumda değil...!! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
UMURUMDA DEĞİL...!! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Çağlar ABDAL
Çağlar ABDAL, @caglarabdal
24.11.2014 11:53:01
Sevgili ustam; fotoğrafın koyu tonları şiirin okunmasını engellediği için bir kısmını okumakta güçlük çektim, bilginize. Okuduğum bölümleri çok hoştu. Emeğinize, yüreğinize sağlı.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL