Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
DuygusuzMehmet
DuygusuzMehmet

Duygusuz

Yorum

Duygusuz

0

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

854

Okunma

Duygusuz

BİR HATIRAYA BAKIYOR GÖZLERİM
BAZEN GÖZLERİMDEN YAŞ KATIYOR
BAZENSE YÜZÜMÜ GÜLDÜRÜYOR
BAZEN HÜZÜNLENDİRİYOR AŞKIN
BAZEN SEVİNDİRİYOR SEVGİN
BAZEN LAL EDİYOR BENİ MUTLULUĞUN
BAZENSE KÖR EDİYOR HATIRALARIN
BAZEN SEVİYORUM DİYORUM
BAZEN SEVMEDİM DİYORUM
AMA HEP SÖYLÜYORUM AŞK SEVDİRİR,AĞLATIR,SÖYLETİR
AMA HEP UMUT VERİR

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Duygusuz Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Duygusuz şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Duygusuz şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
23.11.2014 01:48:53
Beğeni:
1
Okunma:
854
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL