Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
eminnur
eminnur

YEMLENME

Yorum

YEMLENME

( 5 kişi )

3

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

941

Okunma

YEMLENME

YEMLENME


YEMLENME

Alışkanlıklar köle eder canlıyı
Al demiş yaratan dört kuşu alıştır besle
Sonra dördünü de ayrı,ayrı yönlerde
Koy dağ tepelerine
Çağır hepsi gelir peşine

Bunu bilenler yemler, besler alıştırır hazıra
Bunlar olur fanatik taraftar
Çalışına rızkı Allah dağıtır
Kanma tuzak yemlere
Karşılıksız menfaatsiz kul beslemez kimseyi

Hazırda bekleyen gönüllü maşasın sen
Davetler yemekler, paralar değil boşuna
Allah’tan başka karşılıksız
Kimse kimseye vermiyor, selam bile
Bil de yazık etme kendine




EMİNNUR GÜLER ACAR

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Yemlenme Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yemlenme şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YEMLENME şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
defnemlk
defnemlk, @defnemlk
20.11.2014 23:35:32
5 puan verdi
Ne kadarda doğru dersin be can.ağzına bi parmak bal sonrada sinekler üşüşür.en güzeli helal kazanç az olsun ama hakettiğim olsun dimi,
ellerine sağlık
Etkili Yorum
Işık  Mehmetali
Işık Mehmetali, @isikmehmetali
20.11.2014 20:40:58
5 puan verdi
Anlamlı dizelerdi severek okudum
Kutluyorum üstat
Yüreğine sağlık,Kalemin susmasın
___________________________________________Saygılar selamlar
Etkili Yorum
Şükran AY
Şükran AY, @sukranay
20.11.2014 16:33:35
5 puan verdi


Gönül isterdi ki şu an bu yazdığınız şiire avaz avaz hayır bu doğru değil diyebileyim.Malesef haklısınız sevgili şairim.Ama şu da var,tamamen bir genelleme yapmak yanlış olur.Nihayetinde gerçekten insan dediğimiz, menfaate insanlığını değişmeyen insanların varlolduğunu da biliyoruz.Allahım iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi dilerim ki.Gönülden; selam, sevgi ve saygılarımla yüreğinize.Teşekkürler anlamlı şiiriniz için.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL