Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
arman nazli
arman nazli

Yüzlerce Şiir Kanıyor

Yorum

Yüzlerce Şiir Kanıyor

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

697

Okunma

Yüzlerce Şiir Kanıyor

Of
Şu / Kendim / Var ya / Yine / Başını / Belaya / Sokmuş / Mumları / Yakmış
Ürkek / Bezgin / Solgun / Öylece / Oturuyor / Üstelik / Bir de / Tutmuş / O

Yanlızlığı da / Eve / Getirmiş / Baktım ki / Yüreğim / Avaz / Avaz / Bağırıyor
Kıstım / Sesini / İyice / Şimdi / Yüzlerce / Şiir / Kanıyor / İçeride

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yüzlerce şiir kanıyor Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yüzlerce şiir kanıyor şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yüzlerce Şiir Kanıyor şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
14.11.2014 22:26:12
Gönül dostu;
Özüne gönlüne sağlık.
Kutlarım.
Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL