Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
KaNKayBı
KaNKayBı

Bitti mi?

Yorum

Bitti mi?

( 1 kişi )

0

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1528

Okunma

Bitti mi?

Bitti mi?


Rengarenk yaralarım var benim kalbimde.

Gözlerimle gökkuşaklarını görmedim hiç ben.

Aşk yağdı, ayrılık açtı ardından.

Aşkımın rengi gökkuşaklarında gizliyken.

İzlerken, anlamıyorsun çoğu zaman gözlerimde saklı kalmış matemi.

Hangimiz özlemiyoruz ki eski taş değirmenler gibi aşk taşıyan küçücük bir meltemi?

Sende mi kırıldın sevda?

Kim, nasıl, ne zaman durdurdu kalbimin ritmini?

Bitti mi?

Henüz değil!

17.04.14
00:04
Burhan Karaca

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bitti mi? Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bitti mi? şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bitti mi? şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL