Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
nuhkenis
nuhkenis

bana dönecek bir yol bırak

Yorum

bana dönecek bir yol bırak

1

Yorum

1

Beğeni

0,0

Puan

782

Okunma

bana dönecek bir yol bırak

Kapama bütün bütün gözlerini
Sağı kapattıysan sol bırak
İstersen göğü işaret ama
Bana dönecek bir yol bırak


Aşkla sınanmak öyle beter ki
Olsun susayıp giden bir çöl bırak
Uzat,taşla ,dikenle döşe yeter ki
Bana dönecek bir yol bırak

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bana dönecek bir yol bırak Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bana dönecek bir yol bırak şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
bana dönecek bir yol bırak şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ
İsmailoğlu Mustafa YILMAZ, @ismailoglumustafayilmaz
7.11.2014 10:03:33
Gönlüne coşkuyla dolsun.
Duygularına sağlık.
Kutlarım.
Selamlar...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL