Alçak ruhlu olanlar para arar, yüksek ruhlu olanlar ise saadet arar. ostrovski
Mustafa Cilasun
Mustafa Cilasun

Bakışların teselli etmeli

Yorum

Bakışların teselli etmeli

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

883

Okunma

Bakışların teselli etmeli

Bakışların teselli etmeli



Yar...
İçimde bir sıkıntı var
Derin bir sır sanki düşündükçe boğar
Bu vakitler gönlüm seni arar, yüksek tepelere bakar
Bakışlarımdan, terk eden nefesten, melülle şen hal mahzunluğa kanar
Anlamanı, serdetmeden benimle paylaşmanı, yüreğini sımsıcak açmanı isterdim
Bakışların teselli etmeli, nefesin sancılarıma deva zerk etmeli, ruhum yücelere çıkmalı, gamdan arınmasını dilerdim...

Mustafa Cilasun

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Bakışların teselli etmeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bakışların teselli etmeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bakışların teselli etmeli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL