Ödünç alınan son kuruşla ödenen ilk kuruş arasında tabii muazzam bir fark vardır. goethe
cumaturker1992
cumaturker1992

Lal Gece

Yorum

Lal Gece

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

561

Okunma

Lal Gece

Yine karşılaştık seninle aynı mahallenin başında,
İki yabanci gibi baktık birbirimize
Sonra sen yoluna gittin, bende yoluma.

Oysa ki hep düşünürdüm karşılaşınca ne olacak diye,
Birbirimize sarılıp aglarmıydık,
Nerde kaldın hayırsız diye kızarmıydık,
Demek ki bazen düşündüklerin olmuyor,
Onu gördügün o an, için sızlıyor, gözlerin doluyor,
Ve sonra arkana bakmadan çekip gidiyorsun sessizce.

Bende savrulmuş gidiyorum sonbaharla bir.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Lal gece Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Lal gece şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Lal Gece şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
Paylaş
ŞİİR KÜNYE
Tarih:
2.11.2014 02:45:13
Beğeni:
0
Okunma:
561
Yorum:
0
Web Zaman Damgası
BEĞENENLER
SON ŞİİRLERİ
POPÜLER ŞİİRLERİ
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL