Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
KalbiHazan
KalbiHazan

OLMALİ!

Yorum

OLMALİ!

( 4 kişi )

2

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

1575

Okunma

OLMALİ!

OLMALİ!





bir çocugun gözünden akan,
göz yaşi kadar, masum olmalı...
_________________her insan!....



Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Olmali! Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Olmali! şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
OLMALİ! şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
2.11.2014 16:28:20
5 puan verdi
olamaz kımse o kadar masum ki


çocukluğunu kirleten her ınsan en bas roldedır gunahkarlar arasında

oyle olmasını dılerdım


saygı ve sevgıler
Etkili Yorum
Sessiz-Sair
Sessiz-Sair, @sessiz-sair34
2.11.2014 01:56:15
kısa, fakat etkili bir dikte.
o zaman şimdi susmak ve ağlamak vakti.
saf ağlayışların, büyüttüğü ter temiz çocuksu bakışların saflığında, bir hayat geçirmemiz temennisi diliyorum hepimize.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL