Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
N.O.C
N.O.C

DÜŞ v.s GERÇEK

Yorum

DÜŞ v.s GERÇEK

3

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

844

Okunma

DÜŞ v.s GERÇEK

Bir düş e gerçek kaldım ki.
Düş benden daha düş.
Ben düş e gerçek.
Düşe kalka bir gerçek.
N.O.C-2004

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Düş v.s gerçek Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Düş v.s gerçek şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DÜŞ v.s GERÇEK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
goblin
goblin, @goblin
7.2.2008 22:37:39
bir tarafta yavuz çetin "oyuncak dünyaaa" diye sevimli sevimli şarkısını soyluyorken üzerinede bunu okumus bulundum kendim kendime yani ben. düşmeden gerçek olurmu ki =)
düşmacunu
düşmacunu, @dusmacunu
7.2.2008 22:20:39
harika harika harika. Dört dörtlük. Üstelik düş girince işin içine,iyi ki algılarım seçicilik etmiş de bakmışım dedim şiirinize. Düşleriniz ayaklarınıza takılmasın,başınıza taç olsun
mekan0618
mekan0618, @mekan0618
7.2.2008 21:50:32
fazla hayal buhrana iter..başarılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL