Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
EFKARİ
EFKARİ

YAVAŞ YAVAŞ

Yorum

YAVAŞ YAVAŞ

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

937

Okunma

YAVAŞ YAVAŞ

YAVAŞ YAVAŞ

Bir türkü eser ki, yalçın dağlardan,
Gönül burçlarımı, yer yavaş yavaş.
Hasretinin keleplendirdiği ağlardan,
Ayıkla sevdamızı, der yavaş yavaş.

Vicdansız demeye dilim varmıyor,
Sesime kulak ver, gel yavaş yavaş.
Gözler kurumuş, yağmur yağmıyor,
Ağardı yüzüm de, tel yavaş yavaş.

Kirpiklerim de asılı, garip bir hüzün,
Çenemden süzülür, ruh yavaş yavaş.
Duvarda ki resimde kırışmış, yüzün.
Sende de tükenir, şuh yavaş yavaş.

EFKARİ
26.09.2014

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yavaş yavaş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yavaş yavaş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
YAVAŞ YAVAŞ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
okumus
okumus, @okumus
29.9.2014 16:16:39
Selam hocam ellerinize sağlık güzel olmuş (şu son kıtada biraz çalışma yapılması gerekir diye düşünüyorum) ilk iki kıtada yardan bahsetmişsin. 3kıtada biraz karışıklık olmuş :)
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL