Para, gübre gibi etrafa yayılmazsa işe yaramaz. baco
atabek
atabek

Ağla

Yorum

Ağla

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

937

Okunma

Ağla

Agla kardeşim kadin icinde agla , ekmek icinde agla , yanlizligada agla , sebeb bulamadikca da agla , fenerbahce icinde agla deden icinde agla , aglama dedikce insanlar sen daha da agla sonra dur ve dusun nizama hayran ol kucucuk dedigin dunyada kendini kaybet, sonsuz dedigin evrende kendini bul .

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Ağla Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ağla şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ağla şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Seher Yeli 54
Seher Yeli 54, @dilanim
22.9.2014 09:56:06
5 puan verdi
Fenerbahçe içinde ağla :))
Güzelmiş .. Tebrik ederim .
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL