Gün geldi ağladığım günlere ağladım. hz. ebubekir
Yinsani
Yinsani
VİP ÜYE

şiirler ve sözler

Yorum

şiirler ve sözler

( 3 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

843

Okunma

şiirler ve sözler

şiirler ve sözler kırmayı değil
gönül yarasını sarmayı sever

tebessümün ardındaki o hüznü
sabır diye diye dermeyi sever

hiç görenle bir olur mu görmeyen
gören hep çareyi görmeyi sever

ne histir ne duygu daha da öte
bir yâr durağında durmayı sever

döner mi geriye bilmem duranlar
giden hep ileri sormayı sever

bilmem ki biter mi sonsuzlar sonda
dostlar sonsuzluğu yormayı sever

dünyevi neylesin dünyada garip
garipler sükûta ermeyi sever

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Şiirler ve sözler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Şiirler ve sözler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
şiirler ve sözler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Muzaffer Yavuz
Muzaffer Yavuz, @muzafferyavuz
13.9.2014 16:04:31
5 puan verdi
Anlamlı beyitler hocam yüreğine sağlık,selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL